Over ons

Over ITB | Installatie Techniek Beusichem

ITB, Installatie Techniek Beusichem is een gecertificeerd installatiebedrijf waar service en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Sinds de oprichting in 1999 zijn we werkzaam in de omgeving van Beusichem. Vanuit ons bedrijfspand in Beusichem staat ons enthousiaste team van vijf monteurs klaar om de voorkomende installatiewerkzaamheden voor u te verrichten. Voordat we gaan installeren, nemen wij uw wensen door en maken wij de installatie die u wenst. Voor onze vaste klanten hebben wij bij calamiteiten een 24 uurs storingsdienst. Wij werken hoofdzakelijk voor particulieren, VVE’s en het MKB.

Cv-ketel vervanging

ITB is erkend dealer van vooraanstaande vertrouwde merken cv-ketels, zoals Bosch, Vaillant, Nefit en Remeha. Als specialist in cv-ketels hebben we doorlopend scherpe acties. Voor vrijblijvend advies kunt u daarom altijd contact met ons opnemen.

Loodgieterswerk

ITB is gespecialiseerd in het traditionele loodgieterswerk en kan ook de complete badkamerrenovatie voor u verzorgen. Ook voor al het dak- en zinkwerk kunt u bij ons terecht. Wij hebben een samenwerkingsverband met een erkend timmerbedrijf en kunnen dus ook het hout van uw dak vervangen, als dit verrot is. Zo heeft u maar één aanspreekpunt en regelen we het project van A tot Z.

Duurzame installaties

Wij volgen de ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid op de voet en installeren warmtepompen en zonneboilersystemen. ITB gaat met zijn tijd mee. Voordat duurzame technieken worden toegepast, is het belangrijk om de woning goed te isoleren en driedubbel glas toe te passen.

Abel&co

Om een zo compleet mogelijk pakket aan diensten en goederen te kunnen leveren hebben we ons aangesloten bij Abel&co. De ruim 200 installatiebedrijven die bij Abel&co zijn aangesloten, dienen te voldoen aan strenge eisen en normen. Door deze unieke samenwerking kunnen we u naast onze kwalitatief hoogstaande diensten ook zeer gunstig geprijsde en vernieuwende producten aanbieden.

Wilt u meer weten over onze diensten, heeft u vragen, of wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen, neem dan contact op.

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies.