Cv-ketel

Cv-ketel voor comfort

De cv-ketel is nog steeds het meest toegepaste verwarmingsapparaat om de woning aangenaam te verwarmen. Voordat duurzame technieken zoals een warmtepomp toegepast kunnen worden, is het belangrijk om het huis goed te isoleren. Daarnaast is driedubbel glas aan te raden. Wanneer uw woning minder goed geïsoleerd is en uw cv-ketel moet vervangen worden, dan zijn wij de aangewezen partij om dit voor u te verzorgen. Daarnaast plaatsen en vervangen we radiatoren.

En als u wilt verduurzamen, maar dat om budgettaire redenen niet in één keer kunt, begin dan met isolatie en driedubbel glas. Vervolgens kan op een later moment de warmtepomp worden geïnstalleerd. Een warmtepomp heeft overigens het beste rendement met lage temperatuurverwarming, zoals vloerverwarming. Lees meer over warmtepomp.

Vloerverwarming

Bent u aan het verbouwen en overweegt u vloerverwarming, dan kunnen wij dit voor u aanleggen. Vloerverwarming past uitstekend bij duurzame installaties zoals warmtepompen. Het is dus een goede investering voor de toekomst. Ons partnerbedrijf freest de kanalen in de vloer en wij leggen de leidingen en maken het project af.

Vloerverwarming_montage_sh_305133056_web

Is uw cv-ketel aan vervanging toe, overweegt u vloerverwarming en wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen, neem dan contact met ons op.

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies.