Zonnepanelen

Zonnepanelen met hoog rendement

Installatie Techniek Beusichem legt betrouwbare zonnepanelensystemen aan, die een hoog rendement geven. Met het steeds duurder worden van elektriciteit, worden de terugverdientijden steeds verder verkort. Daarnaast geven zonnepanelen een steeds hoger rendement. Het rendement op een zonnepaneleninstallatie ligt tussen de 10 en 15%, afhankelijk van de helling en ligging van uw dak.

Energieopslag met de Smartverter SV6000

Opslag van elektriciteit is een veelbesproken thema. Op dit moment kan er nog gesaldeerd worden, wat betekent dat u de energie die uw zonnepanelen leveren, mag terugleveren aan het net. Op momenten dat de zon niet schijnt, kunt u die energie via het net terugkrijgen. Het lijkt er op dat de overheid van de salderingsregeling af wil, omdat er te veel stroom wordt geproduceerd op zonnige dagen. Met uw eigen hybride opslag systeem krijgt u het beste van de twee werelden. Een hybride opslagsysteem zorgt er voor dat u uw elektriciteit zelf kunt opslaan, maar ook kunt teruggeven aan het net. Met de Smartverter SV6000 bent u minder afhankelijk van het stroomnetwerk en bent u klaar voor de toekomst.

De voordelen van de Smartverter op een rij:

  • Hybride systeem: netgekoppeld en off grid inzetbaar;
  • Verhoog uw eigen verbruik;
  • Bijladen van de accu mogelijk;
  • Altijd gebruik maken van eigen stroom.

Zoekt u een betrouwbare partij om uw zonnepaneleninstallatie aan te leggen en bent u geïnteresseerd in de Smartverter, neem dan contact op.

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies.